Írások erről-arról: magánéletről, közéletről, egészségről, pénzügyekről, s mivel minden összefügg mindennel, hát mindenről. :)

Csak úgy...

Csak úgy...

Bemutatkozás

2016. november 12. - Suncsa

Nem túl fiatal női egyed vagyok, aki megélt már egy s mást. Nagypofájú - de sokszor megfigyelő üzemmódú - lévén még gondolataim is támadnak. amik régóta idebent vannak. Ugyan írtam már sokszor sokfélét, de a terjedelmesebb írások eddig csak tervben voltak, valahogy nem volt meg rá az igazi motiváció. Hogy most miért? Nem tudom. Valamiért most jött el az ideje.

Hogy mik lesznek a blogban? Természetesen mindenféle: magánélet, egészség, politika, meg mikor mi jön.

Hogy ki fogja olvasni? Fene tudja. Most ideírhatnám, hogy épp önmegvalósítok, és belső indíttatásból fogok írni, vagy hasonló "magasröptű" frázisokat, de a kutyát nem érdekelné. Inkább megírom az épp aktuális gondolataimat egy másik cím alatt. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://suncsa.blog.hu/api/trackback/id/tr7011952363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása